Cautare

61367 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (7.22 secunde)
Astfel, Patronatul Interprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, in parteneriat cu Institutia Prefectului Constanta si Institutia Prefectului Tulcea, alaturi de Agentia pentru Dezvoltare Economica, Regionala si Investitii din orasul Dobrici - Bulgaria, au infiintat in aceasta perioada doua proiecte pentru fermierii dobrogeni, "We are consumers" si "Eurofarmers for Euro Market".
Gazda emisiunii "O data-n viata" initiaza o campanie din dorinta de a-si intalnii fanii si telespectatorii fideli! ... Cei care dau cel mai frumos raspuns intrebarii postate de Iuliana Tudor se vor intalni cu ea chiar in orasul lor!
Adrian Patrusca) Sfantul Sfintit Mucenic Corneliu Sutasul a fost unul din centurionii imparatului Tiberiu (14-37) din cohorta Italica instalata in orasul Cezareea Palestinei.
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare.
La inceputul celei de a patra luni de razboi, Rusia bombardeaza intens estul Ucrainei in timp ce fortele terestre incearca sa incercuiasca ultimele redute ucrainene din regiunea Lugansk, care este aproape complet cucerita. Una din tinte, orasul Severodonetk, este bombardat de rusi 24 de ore din 24, spun ucrainenii.
Iar aici acest cuvant, din pacate, merge si la propriu, si la figurat. ... Este vorba despre felul in care arata orasul dupa campanie. ... Dupa campanie orasul arata dezordonat, enervant vizual.
Orasul Basarabi din judetul Constanta, orasul natal al presedintelui Traian Basescu, isi va schimba denumirea in Murfatlar. Camera Deputatilor a adoptat ieri o decizie in acest sens la initiativa legislativa a mai multor parlamentari din judetul Constanta.
Podul de otel a fost deschis pe data de 20 iunie 1954 si are 2.8 kilometri lungime fiind, pana anul acesta, primul pod din Romania peste Dunare.
Puteti citi in continuare textul integral al intrebarii Lucrarile necesare introducerii gazului metan in orasul Huedin, judetul Cluj au demarat inca din anul 2009. Cu toate ca magistrala de alimentare este adusa pana in apropierea orasului, racordarea consumatorilor din oras la aceasta nu s-a realizat nici in prezent.
Dezordine, intotdeauna dezordine, deranj in permanenta, aglomeratie in trafic, aglomeratie pe trotuare, orasul nostru s-a transformat intr-un labirint haotic, indiferent de loc, drum, strada sau traseu. ... Din contra, romanul este o specie adaptabila la conditiile de mediu asa ca s-a ramas la vorba:
E iarna si pe afara ninge tot, Ninge tot orasul Ninge toate pasarile, Prin fereastra deschisa Patrunde cerul si intra in casa Ninge si cearceafurile de matasa, Si ard si ninge, Lumina se ascunde de noi, Miroase a zapada si amor Scaunele, masa, usa tac Se aude cum ninge doar, Nu mai avem timp, greutate Si ninge peste noi cu noapte Fulgii de nea si intunericul tac Ninge si miroase a covrigi cu mac Miroase a tu si a alb Miroase a eu si a dalb, Coloram florile de gheata Din fereastra Cu respiratia ta, cu a mea, Cu a noastra E iarna si pe afara ninge tot, Ninge tot orasul.
In plus, dupa aderarea tarii la UE orasul nostru va primi o gramada de bani de la europeni. ... Vom proceda asa pentru ca cine vrea sa execute lucrari in orasul Galati trebuie sa stie ca nu are voie sa ne incurce daca nu este serios.
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea.
Domneasca in orasul Galati. In acest moment, reteaua numara 61 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov, o unitate in Galati si 50 in Bucuresti si Ilfov.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu:
Organizat de Street Delivery Bucuresti Orasul se compune Iti aduci aminte cand ne-ntreba profa de romana in liceu: ... Pentru ca orasul, ca si poezia, se intelege pe deplin atunci cand ii traversezi strazile la pas, cu penita-n mana. ... Sa nu mai comentam orasul!
Cel putin 10 oameni au murit si alti 200 au fost raniti in urma unui atac lansat de soldatii rusi care a vizat orasul Sievierodonetk, situat in regiunea Lugansk. Rachetele si bombele au lasat orasul in ruine.
In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente. Dupa o alta ora, dinspre CURS s-a zvonit ca Nastase conduce din nou, cu 5 procente, in timp ce alte estimari mentionau egalitatea dintre cei doi candidati.
Echipe de inspectori guvernamentali au inceput, inca din iunie 2010, sa evalueze situatia financiara a primariilor din toata tara.
Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
google-analytics.com